Over ons

Over Zadelprofessie Jukema

Een passend zadel is een cruciaal onderdeel van het optimaal én comfortabel functioneren voor zowel jouw paard, als jezelf. Vanuit het verlangen om het paardenwelzijn te verhogen en de beroepsgroep van het zadelpassen te willen professionaliseren, ben ik begonnen aan een opleiding als zadelpasser. Deze gedachte is inmiddels de missie van mijn bedrijf. Voor jou als (toekomstige) klant betekent dit dat ik altijd het beste voor heb met jou en je paard, en dat ik mijn eigen belangen nooit boven die van jouw paard zal laten stijgen. Paardenwelzijn staat op 1. 

Bij de opleiding “Equine Saddlefitting Specialis” heb ik ontzettend veel geleerd over niet alleen zadelpassen, maar ook over anatomie en biomechanica. Ik heb hier leren begrijpen hoe een paard beweegt, en de invloed van de ruiter hierop. Hier heb ik kennis opgedaan die jou en je paard verder gaat helpen, door het selecteren van de perfecte fit voor jullie beide. In mijn consulten neem ik de tijd om jullie als combinatie te leren kennen en begrijpen, zodat we het goede zadel voor jullie kunnen selecteren.

Twijfel jij aan de pasvorm van je huidige zadel, en wil jij ook zadelen met het beste voor jou en je paard? Neem vrijblijvend contact met mij op!  

Onze kernwaarden

Integriteit

Wij bieden altijd een eerlijk advies, met het welzijn van uw paard op 1.

Expertrise

Doordat wij niet alleen begrijpen hoe het zadel in elkaar zit, maar ook de invloed van paard en ruiter, kun je bij ons altijd rekenen op deskundig advies

Kwaliteit

Wij verkopen alleen zadels van hoge kwaliteit, met de perfecte fit voor jou je paard.

Neem vandaag nog (vrijblijvend) contact met ons op!

Laat ons je helpen met alle zadelvragen en/of maak een afspraak voor een consult.

Scroll naar boven